Betonconstructie: onderzoek laten uitvoeren

Bij een functieverandering of renovatie aan een bestaande civiele of bouwkundige betonconstructie is niet altijd alle benodigde informatie inzichtelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wapeningsconfiguratie en de kwaliteit van het beton en de wapening. Daarnaast is (preventief) inspecteren van betonconstructies met het oog op de constuctieve veiligheid essentieel. Dekker BetonAdvies kan de benodigde inspecties en onderzoeken voor u uitvoeren.

Krijg inzicht in de staat van uw beton

Neem contact met ons op

Welke soorten onderzoek kunt u laten uitvoeren op uw betonconstructie?

Voorbeelden van inspecties en onderzoeken die wij op uw betonconstructie kunnen uitvoeren, zijn:

  • Preventieve (CUR248) inspecties met het oog op constructieve veiligheid
  • Wapeningsconfiguratie/-detectie bij functieverandering of renovatie
  • Bepalen van de betoncondities in de constructie
  • Algemene staat betonconstructie in kaart brengen

Wij gebruiken diverse (non)destructieve onderzoeksmethodes om de kwalitatieve eigenschappen van uw betonconstructie vast te stellen. Door middel van materiaalkundig onderzoek, corrosieonderzoek in de vorm van potentiaalmetingen en het in kaart brengen van de wapeningsconfiguratie doen wij een gedegen uitspraak over de algemene staat en constructieve veiligheid van uw betonconstructie. Hierna begeleiden wij u bij de juiste vervolgstappen.

Laat ons uw constructie inspecteren

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw betonconstructie in goede staat verkeert? Als onafhankelijk adviesbureau voorzien wij u van een betrouwbaar betonadvies over onderhoud, kwaliteit en meer. Vraag een onderzoek aan door een e-mail te sturen naar info@betonadvies.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct advies nodig?
Bel ons   
+31 6 1565 8298