Beton-
onderzoek

Betononderzoek laten uitvoeren is belangrijk voor de waarborging van de kwaliteit en veiligheid van uw bouwprojecten. Dit onderzoek biedt diepgaand inzicht in de conditie van betonstructuren, zoals bruggen, gebouwen en dammen. Door betononderzoek uit te laten voeren, kunt u problemen zoals corrosie, scheurvorming en betonrot vroegtijdig identificeren en aanpakken. Dekker BetonAdvies kan diverse soorten betononderzoek voor u uitvoeren.

lees meer

persoon

Hechtsterktemeting

Om de kwaliteit van de betonherstel- of coatingwerkzaamheden te kunnen garanderen, is het slim om vooraf de hechtsterkte van de ondergrond te bepalen.

lees meer

persoon

Stroefheidsmeting

Om de kans op slipgevaar uit te sluiten of juist aan te tonen, moet je de stroefheid bepalen van het oppervlak. Een stroefheidsmeting toont aan of de ondergrond voldoet aan de eisen voor stroefheid.

lees meer

persoon

Kernboringen

Bij kernboringen nemen we boorkernen uit het beton voor verschillende onderzoeken. Onze betonspecialisten beschikken over het juiste materiaal en de kennis om de kern te boren uit beton. Vervolgens kunnen we betononderzoek uitvoeren op de kern.

lees meer

persoon

Niet-destructief

onderzoek

Met niet-destructief onderzoek vergaren we kennis en inzicht over de betonconstructie. Dit doen we met non-destructieve onderzoekstechnieken, zoals de schiethamer, wapeningsdetector en betonradar.

lees meer

persoon

Laat onderzoek aan ons over

Door betononderzoek te laten uitvoeren, verzekert u zich van een lange levensduur en optimale veiligheid van uw constructies. Deze belangrijke stap voorkomt toekomstige problemen en waarborgt de integriteit van uw betonwerken. Investeer in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw projecten door betononderzoek uit te laten voeren en om betonadvies te vragen via info@betonadvies.nl. Wij bieden u graag de begeleiding die u nodig heeft.