Voor uw beton een hechtsterktemeting laten uitvoeren

Dekker BetonAdvies verricht op uw beton graag een hechtsterktemeting. Voorafgaand aan betonherstel- of coatingwerkzaamheden is het raadzaam om de potentiële hechtsterkte van de ondergrond te bepalen. Met behulp van onze Proceq-hechtsterktemeter brengen we in kaart of de minimaal benodigde hechtsterkte aanwezig is of dat er nog aanvullende maatregelen nodig zijn om deze te bereiken. Zo voorkomt u dat er achteraf geconstateerd wordt dat de ondergrond een beperkende factor blijkt te zijn.

Krijg inzicht in de staat van uw beton

Neem contact met ons op

Kwaliteitscontrole van uw beton met een hechtsterktemeting

Met het oog op de waarborging van een duurzaam herstel kunnen we ook achteraf als kwaliteitscontrole voor u een hechtsterktemeting uitvoeren van uw beton. Dit kan zowel op uitgevoerde herstelwerkzaamheden als op coatings. We controleren dan of:

  • De gebruikte producten voldoen aan de gestelde eisen;
  • De uitvoering/applicatie op de juiste wijze is uitgevoerd.

Wij voeren de hechtsterktemetingen van beton uit conform de NEN-EN 1542 en NEN-EN-ISO 4624. Na ons onderzoek volgt een betonadvies.

Direct advies nodig?
Bel ons   
+31 6 1565 8298

Schakel ons in voor een betrouwbare meting

Heeft u vragen over (potentiële) hechtsterktemetingen of andere soorten betononderzoek? Dekker BetonAdvies adviseert u graag. Stuur een e-mail naar info@betonadvies.nl met de details van uw project. Wij bieden u graag begeleiding bij uw betonvraagstuk om de kwaliteit van uw project te waarborgen.