✓ Onafhankelijk adviesbureau

✓ Begeleiding van diagnose tot advies

✓ Ondersteuning bij uiteenlopende betonvraagstukken

Potentiaalmeting

Een potentiaalmeting laten uitvoeren is een belangrijke stap in het beoordelen van de conditie van betonconstructies. Een potentiaalmeting is een gespecialiseerde techniek die wordt gebruikt om de corrosieactiviteit van het wapeningsstaal in beton te evalueren. Deze meting helpt bij het vroegtijdig detecteren van corrosieproblemen, wat essentieel is voor het onderhoud en de duurzaamheid van betonconstructies.

Krijg inzicht in de staat van uw beton

Neem contact met ons op

Woonbeton
Betononderhoud

Een potentiaalmeting als corrosieonderzoek

Een potentiaalmeting is een belangrijke tool in een betononderzoek naar corrosie. Het proces omvat het meten van de elektrische potentiaal van het wapeningsstaal ten opzichte van een referentie-elektrode. Deze metingen geven inzicht in de mate en locatie van corrosie, waardoor gerichte maatregelen genomen kunnen worden om de integriteit van de constructie te behouden. Een potentiaalmeting is vooral relevant in omgevingen waar beton aan agressieve omstandigheden wordt blootgesteld, zoals in kustgebieden of industriële contexten. Als u uw betonconstructies wilt laten onderzoeken om de mate van corrosie vast te stellen, helpen wij u graag. Wij kunnen u daaropvolgend ook begeleiding aanbieden.

Direct advies nodig?
Bel ons   
+31 6 1565 8298

Maak uw afspraak

Vermoedt u dat er sprake is van corrosie in uw betonconstructies? Aarzel dan niet om een afspraak te maken voor een professionele potentiaalmeting. Dekker BetonAdvies biedt uitgebreide expertise in het uitvoeren van potentiaalmetingen aan, waarmee u tijdig en effectief actie kunt ondernemen tegen corrosie. Na het onderzoek ontvangt u een gedegen betonadvies. Neem contact met ons op door te bellen naar 06 - 15 65 82 98.

Onderhoud beton

Contact gegevens

Dekker BetonAdvies BV
De Spil 14
3774 SE Kootwijkerbroek

Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van betononderhoudskundig advies, onderzoek en begeleiding? Neem vrijblijvend contact met ons op.