Zee

Alles met een scherp oog voor een onafhankelijk en concreet betonadvies.

Duidelijk en onafhankelijk advies: daar draait het om bij Dekker BetonAdvies BV. 

Als onafhankelijk betononderhoudskundig adviesbureau streven wij ernaar u te ontzorgen en te voorzien van de juiste ondersteuning bij alles wat met betononderhoud of -herstel te maken heeft.

Dankzij onze jarenlange ervaring in betontechnologie beschikken wij over een bijzonder brede schat aan kennis over beton en hoe dit is opgebouwd voordat er schades ontstaan. Gecombineerd met ruime praktische kennis en ervaring op het gebied van betoninspecties en -onderhoud kunnen wij de meest uiteenlopende betontechnische vragen beantwoorden.

Van inspectie en schadediagnose tot materiaalkundig onderzoek en begeleiding, onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van een goed, helder en onafhankelijk advies. 

     

Concreet

Duidelijk en onafhankelijk betononderhoudskundig advies: daar ligt onze focus. Wij voorzien u van een op maat gemaakt bruikbaar en helder advies, waar u concreet wat aan hebt.

Kennis & ervaring

Dankzij onze ruime kennis en ervaring in zowel betontechnologie als betononderhoud kunnen wij uw uiteenlopende betontechnische vraagstukken voorzien van het juiste antwoord.

Snel & flexibel

Met ons breed inzetbare netwerk kunnen we snel en flexibel inspringen om u te ontzorgen. Bij Dekker BetonAdvies hebben we dan ook geen 9-tot-5-mentaliteit.