Kernboringen laten doen

Als u kernboringen zou laten doen, worden er boorcilinders uit uw betonconstructie genomen voor onderzoek of analyse. Dit kunnen we voor u doen als er twijfel heerst over de sterkte van de constructie of als er nader onderzoek nodig is bij een schade-analyse. Dekker BetonAdvies heeft al het materieel in huis om de gewenste en benodigde kerndiameter te boren.

Wilt u een kernboring laten doen?

Neem contact met ons op

Waarvoor kunt u kernboringen laten doen?

De boorkernen nemen, beoordelen en prepareren we conform NEN-EN 12504-1;2019. De boorkernen kunnen vervolgens gebruikt worden voor verschillende materiaalkundige onderzoeken zoals:

  • Druksterkte onderzoek (NEN-EN 12390-3;2019)
  • Chloridemetingen (BSW-rapport 96-01)
  • Carbonatatiemetingen (NEN-EN 14630;2006)
  • Volumieke massa (NEN-EN 12390-7;2019)
  • ASR-onderzoek (CUR-Aanbeveling 102)

Door kernboringen te laten doen, krijgt u dus een beter inzicht in de staat van uw betonstructuur doordat we er verschillende vormen van betononderzoek op uit kunnen voeren. Zo kunnen we de kwaliteit controleren en vaststellen of het beton aan onderhoud toe is. Hierna kunnen we u voorzien van persoonlijke begeleiding bij eventuele vervolgstappen.

Direct advies nodig?
Bel ons   
+31 6 1565 8298

Krijg inzicht in de staat van uw beton

Kernboringen zijn een belangrijk hulpmiddel voor het verkrijgen van gedetailleerde en actuele informatie over de staat van uw betonstructuur. Dit is belangrijk voor onderhoud, veiligheid en langetermijnplanning. Als u kernboringen wilt laten doen, helpen wij u graag. U ontvangt hierna een onafhankelijk betonadvies. Stuur een e-mail naar info@betonadvies.nl om een afspraak te maken.