✓ Onafhankelijk adviesbureau

✓ Begeleiding van diagnose tot advies

✓ Ondersteuning bij uiteenlopende betonvraagstukken

Kwaliteitscontrole

Een kwaliteitscontrole is essentieel om de duurzaamheid en veiligheid van betonconstructies te waarborgen. Door een gespecialiseerd adviesbureau, zoals die Dekker BetonAdvies, in te schakelen voor een kwaliteitscontrole, verzekert u zich ervan dat uw beton aan alle normen en eisen voldoet. Deze controles die wij uitvoeren omvatten diverse testen en analyses om de sterkte, samenstelling en andere cruciale eigenschappen van het beton te beoordelen.

Krijg inzicht in de staat van uw beton

Neem contact met ons op

Woonbeton
Betononderhoud

Een kwaliteitscontrole van uw beton laten uitvoeren

Een kwaliteitscontrole op uw beton is om meerdere redenen van belang. Deze vorm van betononderzoek zorgt ervoor dat de constructie voldoet aan de wettelijke eisen en normen, wat van groot belang is voor de veiligheid. Daarnaast helpt een kwaliteitscontrole bij het vroegtijdig identificeren van potentiële problemen, waardoor kostbare reparaties in de toekomst kunnen worden voorkomen. Bovendien biedt een kwaliteitscontrole zekerheid over de levensduur en duurzaamheid van de constructie, wat belangrijk is voor langetermijninvesteringen in bouwprojecten. Een voorbeeld van een kwaliteitsanalyse die wij uitvoeren, is een hechtsterktemeting.

Direct advies nodig?
Bel ons   
+31 6 1565 8298

Plan uw analyse in

Neem geen risico's met de kwaliteit van uw beton en plan een grondige kwaliteitscontrole in. Hiervoor belt u naar 06 - 15 65 82 98. Wij gebruiken de nieuwste technieken en inzichten om een nauwkeurige beoordeling van uw beton te garanderen. Op basis daarvan kunnen wij u de juiste begeleiding bieden bij eventuele vervolgstappen en ontvangt u gepast betonadvies.

Onderhoud beton

Contact gegevens

Dekker BetonAdvies BV
De Spil 14
3774 SE Kootwijkerbroek

Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van betononderhoudskundig advies, onderzoek en begeleiding? Neem vrijblijvend contact met ons op.