✓ Onafhankelijk adviesbureau

✓ Begeleiding van diagnose tot advies

✓ Ondersteuning bij uiteenlopende betonvraagstukken

Betonradar

Een betonradar is een geavanceerd apparaat dat wordt ingezet voor diepgaand onderzoek van betonstructuren. Wanneer wij van Dekkers BetonAdvies een betonradar gebruiken, verkrijgen we gedetailleerde inzichten in de interne staat van beton zonder destructieve methodes toe te passen. Een betonradar is bijzonder effectief voor het detecteren van verborgen gebreken, zoals scheuren, holtes en vochtproblemen.

Krijg inzicht in de staat van uw beton

Neem contact met ons op

Woonbeton
Betononderhoud

Hoe gaat onderzoek met een betonradar in zijn werk?

Een onderzoek met een betonradar werkt door het uitzenden van elektromagnetische golven, die weerkaatsen op verschillende materialen binnen de betonstructuur. Deze weerkaatsingen worden door de betonradar opgevangen en omgezet in beelden. Zo kunnen wij met een betonradar nauwkeurig de locatie en omvang van inwendige onregelmatigheden in kaart brengen. Deze techniek is niet-destructief en kan worden uitgevoerd zonder de dagelijkse activiteiten te verstoren. Een betonradar is daardoor ideaal voor betononderzoek om de kwaliteit van uw constructie te bepalen of verborgen gebreken te ontdekken. Vervolgens kunnen wij u begeleiden bij eventuele vervolgstappen.

Direct advies nodig?
Bel ons   
+31 6 1565 8298

Vraag uw onderzoek aan

Wilt u zeker zijn over de staat van uw betonstructuren? Neem dan contact op met Dekker BetonAdvies via 06 - 15 65 82 98 om een onderzoek met de betonradar aan te vragen. Ons team van specialisten gebruikt de betonradar om snel en accuraat de conditie van uw beton te beoordelen. Zo garanderen wij u een betrouwbaar en diepgaand inzicht in uw betonproject en kunnen wij u voorzien van persoonlijk betonadvies.

Onderhoud beton

Contact gegevens

Dekker BetonAdvies BV
De Spil 14
3774 SE Kootwijkerbroek

Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van betononderhoudskundig advies, onderzoek en begeleiding? Neem vrijblijvend contact met ons op.