✓ Onafhankelijk adviesbureau

✓ Begeleiding van diagnose tot advies

✓ Ondersteuning bij uiteenlopende betonvraagstukken

Dekkingsmetingen

Dekkingsmetingen zijn een essentieel onderdeel van het werk van een betonexpert als Dekker BetonAdvies. Deze metingen geven inzicht in de dekking van het betonstaal, wat belangrijk is voor de duurzaamheid en veiligheid van betonconstructies. Dekkingsmetingen helpen om de exacte positie en diepte van de wapening binnen het beton vast te stellen. Dit is van groot belang om corrosie te voorkomen.

Krijg inzicht in de staat van uw beton

Neem contact met ons op

Woonbeton
Betononderhoud

Dekkingsmetingen laten uitvoeren

Dekkingsmetingen laten uitvoeren is een wijze beslissing voor iedereen die de integriteit van hun betonconstructie wil garanderen. Deze metingen zijn niet alleen belangrijk voor nieuwe constructies, maar ook voor de inspectie en het onderhoud van bestaande structuren. Dekkingsmetingen bieden een duidelijk beeld van de beschermende laag over het betonstaal, wat essentieel is voor de levensduur van het beton. Ze zijn ook onmisbaar bij het beoordelen van de kwaliteit van het betonwerk en bij renovatiewerkzaamheden. Laat ons u helpen de veiligheid en duurzaamheid van uw betonconstructies te waarborgen met een betonadvies op maat.

Direct advies nodig?
Bel ons   
+31 6 1565 8298

Plan uw meting in

Bij Dekker BetonAdvies begrijpen we het belang van nauwkeurige dekkingsmetingen. Neem contact met ons op via info@betonadvies.nl om een afspraak in te plannen voor een dekkingsmeting. Onze ervaren professionals gebruiken geavanceerde technieken om nauwkeurige en betrouwbare resultaten te leveren bij iedere vorm van betononderzoek. Op basis hiervan kunnen wij u ondersteuning bieden bij het behoud van uw betonstructuur.

Onderhoud beton

Contact gegevens

Dekker BetonAdvies BV
De Spil 14
3774 SE Kootwijkerbroek

Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van betononderhoudskundig advies, onderzoek en begeleiding? Neem vrijblijvend contact met ons op.